műsorvezető Majka Heti Hetes rapper vendég
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu megtudta, nem először ül be a humor nagyágyúi közé Majka. A rapper-műsorvezető már 2002-ben is szerepelt a műsorban.

Még szinte ismeretlen, hétköznapi ózdi srác volt Majoros Péter, amikor ő is szerepelhetett a Heti hetesben. A ValóVilág első sorozata alatt ugyanis egy alkalommal a villalakókat élőben kapcsolták a Heti hetesbe, így Majka is hozzászólhatott Hernádi Judit, Verebes István vagy épp Havas Henrik mondanivalójához. A felvételt követően ráadásul több napot töltött el Verebes István társaságában, aki beköltözött a villa lakói közé. Akkor még a szinte ismeretlen Majka nem sejtette, hogy egyszer újra beülhet a hetek közé, és hétről hétre ő szórakoztathatja az RTL II nézőit.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy rám esett a szerkesztők választása, és örömmel várom a felvételeket" - árulta el a Life.hu-nak Majka, aki annak ellenére nem fél a rá váró kihívástól, hogy nagyon éles nyelvű asztaltársasággal kell majd felvennie a lépést. "Soha, sehol nem okozott gondot a beilleszkedés, úgyhogy most sem félek attól, hogy esetleg nem fogadnak majd be. Mivel most épp képernyős munka nélkül maradtam, ezért különösen örülök, hogy egy ilyen nívós produkcióban kaptam feladatot" - mondta el a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.