Anne Hathaway Jodie Foster színésznő Mel Gibson Beverly Hills életműdíj vallomás Golden Globe-díj Julianne Moore leszbikus Cecil B. DeMille
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közönség is megkönnyezte Jodie Foster köszönőbeszédét, melyet a vasárnapi Golden Globe-gálán mondott. Idén ugyanis a színésznő vehette át a Cecil B. DeMille életműdíjat eddigi munkásságáért. A köszönetnyilvánításban ezúttal egy különösen intim vallomás is helyet kapott.

Az 50 éves színésznő karrierje során gondosan ügyelt arra, hogy csak annyit mutasson meg magából a világnak, amennyi feltétlenül szükséges. A sztár figyelt magánélete védelmére, ezért is lepett meg mindenkit, amikor a díjkiosztón édesanyja betegségéről és leszbikusságáról vallott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Julianne Moore és Anne Hathaway is könnyeivel küszködött kolléganőjük beszéde alatt, melyben kifejtette, hogy nagyra becsüli a privát pillanatokat, azonban néha ki kell állni és köszönetet kell mondani mindazoknak, akik segítségével eljutott idáig - derül ki a Daily Mail cikkéből. Foster ekkor korábbi szerelmét, Cydney Bernardot említette. Bár azóta elváltak, Foster gyermekeit, a 14 éves Charlest és a 12 éves Kitet közösen nevelik. A színésznő büszkén beszélt modern családjukról, és megköszönte Cydnek, hogy mellette állt az elmúlt húsz évben, szerelme, lelki társa és legjobb barátja volt. A gálára természetesen a gyerekek is elkísérték édesanyjukat.

Jodie említést tett a beteg édesanyjáról is, aki demenciában szenved, vagyis szellemileg leépül, elbutul. "Nagyszerű anya vagy" - mondta könnyek között az Oscar-díjas sztár, akit barátja, Mel Gibson támogatott a nehéz percekben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.