tehetségkutató döntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap hatalmas sikert ért el a szerb Ja imam talenat című tehetségkutatóban egy magyar takarítónő, Bús Hajnalka. A 38 éves nő a Jesus Loves Me című dalt énekelte a döntőben.

Vasárnap zajlott a szerb Ja imam talenat című tehetségkutató döntője, amelyben egy magyar takarítónő nyűgözte le a zsűrit és a közönséget.

Forrás: www.facebook.com/jaimamtalenat.info
Forrás: www.facebook.com/jaimamtalenat.info

Bús Hajnalka, aki eddig leginkább a Lazar Nešia Vegyészeti és Technológiai Szakközépiskola folyosóin kápráztatta el a diákokból és tanárokból álló közönséget, a döntőben a Jesus Love Me című dalt adta elő. A győztes végül mégsem ő, hanem Katarina Kovaeevia lett - adta hírül a Vajdaság Ma.
A versenyre közel tízezren jelentkeztek, közülük került ki a tíz döntős. Ugyan a versenyt nem ő nyerte meg, mégis Bús Hajnalkát tartják a negyedik széria legnagyobb felfedezettjének, mert tehetségével és személyiségével egy egész országot varázsolt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.