Terhes volt Pistorius barátnője?

modell halál Oscar Pistorius tragédia Reeva Steenkamp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre borzalmasabb részletek derülnek ki Reeva Steenkamp halálával kapcsolatban. A Daily Mail információi szerint a 29 éves nő várandós lehetett, amikor Oscar Pistorius 4 lövéssel meggyilkolta.

Nem elég, hogy Dél-Afrika legünnepeltebb modellje volt, ráadásul a hírek szerint hamarosan édesanya lett volna Reeva Steenkamp, aki boldogan érkezett Valentin-napon kedveséhez, vélhetően a baba édesapjához, Oscar Pistoriushoz. A fiatal, ünnepelt nő nem sejthette, hogy hamarosan véget ér az élete.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Valentin-napi szerelmes ünneplés azonban hajnalban tragédiába torkollt, amikor Pistorius 4 lövéssel megölte barátnőjét, aki a legújabb feltételezések szerint várandós volt a sportoló gyermekével. Ha ez igaz, az újabb csavar még tragikusabbá teszi a történteket. A modell családja azonban máris cáfolta a Reeva terhességéről szóló híreket.

Pistorius jelenleg szabadlábon védekezik és kitart amellett, hogy baleset történt. A műlábakkal futó olimpikon sportoló állítja, hogy barátnőjét betörőnek nézte, ezért lőtte le, ám a nyomozás során előkerült bizonyítékok egyelőre ezt nem támasztották alá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.