fesztivál koncert ByeAlex robot VOLT Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első fesztiváljára készül ByeAlex, aki korábban egyetemi klubokban bontogatta szárnyait, majd  a közönség szavazatai alapján megnyerte a Dal című Eurovíziós dalválasztó showműsort. Kedvesem című dalával ő képviseli Magyarországot az 58. Eurovíziós Dalfesztiválon Malmőben, majd beveti magát a fesztiválozásba.

A július 3-6. között Sopronban megrendezésre kerülő 21. VOLT Fesztiválon ad nagykoncertet ByeAlex, robotokkal körülvéve. A fesztivál arculatot váltott, ezért a helyszínen látványos installációkban színes, kedves robotfigurák köszönnek majd vissza a bulizókra és a fellépőkre. Ráadásul a figurák a jelenlévő egyéb művészeti ágakba is bemasíroztak, és a közönség is kiveheti részét a robotkodásból. Ezer darab kartondobozt és más alkatrészeket szállítanak a helyszínre a szervezők, lehet majd kreatívkodni.

ByeAlex fFotó: Schmidt Barbara/Life.hu, robotok: Facebook/VOLTFesztival
ByeAlex fFotó: Schmidt Barbara/Life.hu, robotok: Facebook/VOLTFesztival

ByeAlex és a robotok

Ezen a nyári fesztiválon fordul meg a legtöbb magyar együttes, a négy nap alatt közel 150, így a malmői fesztiválon hazánkat képviselő zenész mellett koncertet ad Majka, a Quimby, Odett, Ganxsta Zolee és a Kartell, a Tankcsapda és még sokan mások. A fesztivál három fő színpadán pedig egymást váltják a világsztárok, számos zenei műfajban. A fesztivál az elkövetkező öt évben még maradhat a korábbi helyszínen, a soproni Lővér kempingben és környékén, a Fertő-Hanság Nemzeti park területén, amely a területen fellelhető számos értékes és ritka állatfaj miatt az Európai Unió által létrehozott Natura 2000 nevű ökológiai hálózat védelme alatt áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.