Nem tudja túltenni magát apja halálán a színésznő

halál Zoe Saldana autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zoe Saldana színésznő 25 éve egy autóbalesetben elveszítette imádott édesapját.

A Lopott szavak sztárja és Bradley Cooper egykori kedvese mindössze kilencéves volt, amikor egy tragikus baleset következtében elveszítette apját, akinek halálát azóta sem dolgozta fel. "Tudom, hogy idővel egyre tökéletesebbnek látom őt, de tényleg az volt. Még fiatal voltam, amikor kaptam egy mostohaapát, aki imádnivaló és tudja, hogy mennyire szeretjük, de ő akkor sem az igazi apám. Még most is nagyon nehéz ez számomra, amikor azt hallom, hogy apu, olyan, mintha kést döfnének a szívembe" - vallotta be a 34 éves színésznő az InStyle magazinnak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Zoe édesanyja a baleset után őt és két másik lánytestvérét New Yorkból édesapjuk szülőhazájába, a Dominikai Köztársaságba költöztette. Az asszony a kezdeti nehézségek ellenére megtalálta a módját, hogy erős nőket neveljen lányaiból. "Anyának és apának is kellett lennie egy személyben és nagyon férfiasan nevelt minket. Én például elég gyakorlatiasan gondolkodok, ha valami problémám van, nem kezdek el rögtön aggodalmaskodni. Miért is szaladgálnál fel-alá, mint egy fejvesztett csirke? Ülj le, maradj csendben és gondolkodj. A férfiak így tesznek, legalábbis a többségük. Az anyám sosem nevelt minket úgy, hogy azt gondoljuk, nem vagyunk teljesek férfi nélkül" - árulta el Saldana.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.