Öngyilkos lett a szexmániás úszónő szerelme

halál Szepesi Nikolett sportoló öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakításuk után öngyilkos lett Szepesi Niki első szerelme, Kálmi, aki a tizedik emeletről vetette magát a mélybe - tudta meg a Life.hu.

Szepesi Nikolett 15 évesen esett először szerelembe egy nála hét évvel idősebb fiúba, Kálmiba. A fiatalok két éven át alkottak egy párt, és a később szexmániás úszónő ezzel a fiúval vesztette el a szüzességét. Csakhogy a szerelem elmúlt, legalábbis a lány részéről, aki elhagyta párját és nem is sejtette, hogy a fiú hamarosan tragikus módon vet véget az életének.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó
Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

"Szombaton hívott az anyám, és amikor találkoztunk, azt mondta, szörnyű dolog történt, Kálmi öngyilkos lett. (...) Nagyjából két hónap telt el a szakításunk óta. Láttam, hogy Kálmi megborult, hogy elhagyta magát, megnövesztette a haját, ápolatlan lett, megváltozott. Egyik munkahelyét cserélte a másikra. Éreztem, hogy nincs rendben, hogy nem találja a helyét, de nem sejtettem, hogy mire készül" - idézi fel a történteket Szepesi az Én, a szexmániás című könyvében, amelyben a fiú haláláról is részletesen beszámol.

"Az a rohadt pénteken a barátaival bulizott Kőbányán, egy tízemeletes panelházban. Ittak és valószínűleg drogoztak is, mert ez a menő. Aztán Kálmi, ahogy elmesélték, felment a tizedikre, majd a tetőre, s onnan a mélybe vetette magát" - idézi fel a tragédiát az egykori úszónő, akinek nem volt ugyan lelkiismeret-furdalása, de a fiú barátai őt tették felelőssé. "Fájt, ami történt, egy értékes ember ugrott a halálba, feltehetően miattam. A barátai meg akartak verni, engem okoltak Kálmi haláláért."

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.