Szelfi (tévéműsor) Erdész Tamás Karsai Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szelfi szerelmespárja, Karsai Kata és Erdész Tamás Kínában próbálnak boldogulni. Ugyanakkor, ahogy az RTLII videónapló-sorozatának előző epizódjaiból kiderült, az élet ott sem fenékig tejfel.

Kata és Tamás egy Kínában élő magyar társaságtól megtudták, hogy egyiküknek sincs esélye odakint modellkarrierre, pedig az volt az egyik fő tervük, hogy ebből fognak megélni. „Kétségbe vagyok esve, és hülyének érzem magam. Nem úgy néz ki, mint ahogy mi elterveztük ezt az egészet. Próbálok reálisan gondolkodni, de eddig is reálisan gondolkodtam. Azt hittem, hogy ez egy jól kitalált dolog, de rá kellett jönnöm, hogy nem az.”

Forrás: RTL

Most épp egy hongkongi úton gondolkodnak, de Kata nem tudja, mitévők legyenek. „Megmondom őszintén, fogalmam sincs. De muszáj valami döntést hoznunk. Minden egyes nappal fogy el a pénzünk és az időnk, ami nem jó.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.