Ismét egy élő műsor - Tatár Csilla a Petőfi TV új arca

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Petőfi TV műsorvezető Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal után újabb nagy feladat vár Csillára: ő lesz a március 15-én in­duló Petőfi TV Én vagyok itt című kulturális műsorának vezetője, ezzel pedig a tévécsatorna arca is. 

Csilla a Borsnak elmondta, nagyon örül az új kihívásnak, pláne azért, mert egy számára ismeretlen műfajt fedezhet fel. ,,Az utóbbi he­tekben rengeteg emberrel ismerkedtem meg, akik hatalmas szeretettel fogadtak. Jól érzem magam ebben a közegben, és úgy vélem, a szakmai alázatom sokat segített abban, hogy elfogadjanak az új munkatársak. Ha ezt elveszíteném, azt hiszem, hatalmas pofont kapnék az élettől"– vallotta Csilla.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

De hogy pontosan mi is lesz ez a műsor? ,,Hétfőtől vasárnapig mindennap este nyolc órától egészen fél tizenegyig jelentkezünk az A38 Hajóról, koncertekről, színházi előadásokról, valamint filmekről tudósítunk majd, s a fiatalok életé­nek valamennyi te­rületét érintő kérdésekkel is foglalkozunk. Ez utóbbi kettőnek én is nagy ra­jongója vagyok" – tette hozzá Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.