Elment a hangja Tatár Csillának – szombaton debütál a köztévében

Forrás: Facebook/Eurovision Hungary -
influenzavírus Tatár Csila köztévé némaság debütálás A Dal 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla szombaton lesz először látható a köztévé képernyőjén A Dalban. A műsorvezető azonban néhány nappal a nagy debütálás előtt megnémult.

A TV2-től az MTVA-hoz igazoló Tatár Csillát csendkúrára fogták. Történt ugyanis, hogy a szép műsorvezető, aki szombaton debütál először új szerepében, mint A Dal háziasszonya, elkapott egy csúnya influenzavírust, ami ráment a gégéjére és a hangszálaira.

Forrás: Facebook/Eurovision Hungary

„Napokig csak meleg levegő jött ki a torkomon. Hang egy szál se! Most már legalább halkan tudok beszélni" – árulta el a Blikknek Csilla, aki néhány napja ki sem mozdult otthonról.

„A szüleimmel az interneten küldözgettünk egymásnak üzeneteket, de A Dal szerkesztőivel is írásban közöltem a gondolataimat a műsorral kapcsolatban" – tette hozzá a műsorvezető, aki magát hibáztatja, amiért a vírus leverte. „Magam sem tudom, miért, de tavaly év végén nem oltattam be magam. Egyszerűen elfelejtettem, de most rendhagyó tapasztalattal gazdagodtam" – szögezte le.

Egy hét alatt megháromszorozódott az influenzások száma idehaza. Arról, hogy hogyan védekezhetsz hatásosan ellene, ITTolvashatsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.