Clinton felesége komolyan gondolja: elnök akar lenni!

Forrás: AFP -
feleség Amerikai Egyesült Államok Fehér Ház Hillary Clinton amerikai elnök Bill Clinton First Lady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hillary Clinton vasárnap hivatalosan is bejelentette, hogy indulni fog az Egyesült Államok 2016-os elnökválasztásán.

Amennyiben Hillary terve bevállik, akkor ő lehet Amerika első női elnöke. Bill Clinton egykori amerikai elnök felesége hatalmas falakat bonthatna le ezzel, a női egyenjogúságért vívott harcában ez mérföldkőnek számítana – írja az amerikai Hello! magazin.

Forrás: AFP

Hillary Clinton a közösségi médiában egy videoüzeneten keresztül közölte, hogy ő is beszáll az elnökségért vívott küzdelembe.

"Versenybe szállok az elnökségért. A hétköznapi amerikaiaknak egy harcos védelmezőre van szükségük, és én akarok az a harcos védelmező lenni" - üzente követőinek a centrista politikusnak tekintett Clinton, aki immár másodjára száll ringbe, 2008-ban ugyanis a demokrata előválasztási küzdelemben, szoros versenyben maradt alul a jelenlegi elnökkel, Barack Obamával szemben.

"Útnak indulok, hogy kiérdemeljem az önök szavazatait" - tette hozzá a demokraták első jelentősebb elnökjelölt-aspiránsa, aki a 2008-as előválasztási küzdelemben elszenvedett veresége után is megőrizte anyagi támogatóinak és aktivistáinak hálózatát.

Így vérezték össze a lepedőjüket Clintonék

Több öltéssel kellett összevarrni Bill Clinton fejét, miután Hillary Clinton tudomást szerzett a Monica Lewinskyvel folytatott viszonyáról, és válaszként hozzávágott egy könyvet – állítja egy frissen megjelent, botrányszagú könyv.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.