Solti Ádám ledobta a textilt

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna -
Szabó Ádám felsőtest szexi izmos Barátok közt RTL Klub
Izmos felsőtestet villantott a Barátok közt sztárja, akinek meztelen testét csak egy törülköző takarta.

A sorozat kockahasú sztárját, Józan Lászlót már többször megcsodálhattuk félmeztelenül, most azonban Solti Ádám is megmutatta, van mire büszkének lennie, amikor lekapja a pólóját. A fotót Kiss Ramóna osztotta meg, biztos ezzel szeretett volna kedveskedni a sorozat hölgyrajongóinak.

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna
Liptai Claudia: „Ádámot nem zavarja, ha pikánsabb jelentben lát" http://www.life.hu/sztarok/20160120-liptai-claudia-szineszno-kern-andras-uj-filmjeben-ter-vissza-filmvaszonra.htmlA színésznővel Kern András új filmjének díszbemutatóján készítettünk villáminterjút. Claudia gyermekkori rajongásról és párjáról is mesélt. TV + Sztárok--Íme, az első fotó a Jakupcsek nélkül zajló Ridikülből http://www.life.hu/sztarok/20160120-mar-forgatjak-a-ridikul-uj-reszeit-diossy-klari-mellett-tobb-sztar-is-lathato-az-elso-foton.htmlMár forgatják a műsor vadonatúj részeit - immár Dióssy Klárival. Az első vendégek pedig a következők: Kovács Kati, Oszvald Marika, Kárász Eszter és Újvári Zoltán. TV + SztárokOrigoFenyő Iván: "Én vagyok a lélek Hosszú Katinkája"http://www.life.hu/sztarok/20160120-fenyo-ivan-a-lelek-hosszu-katinkaja.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, tegnap komoly kritikát fogalmazott meg a színész a nők viselkedésével kapcsolatban, és a manapság igencsak elterjedt érzelemmentes szexről. A Facebook-bejegyzésnek nagy visszhangja lett. TV + SztárokOrigoKirály Viktor: „Adam Levine barátként tekintett ránk"http://www.life.hu/sztarok/20160119-kiraly-viktor-enekes-elmeselte-a-class-fmben-hogy-adam-levine-baratkent-tekintett-ra.htmlAz énekes elmesélte, hogy élte meg a tehetségkutatóból való kiesést, milyen kapcsolatba került a világsztár mentorokkal és milyen tervei vannak a jövőre nézve. TV + SztárokÍgy néz ki a ma 62 éves Katey Sagal, azaz Peggy Bundyhttp://www.life.hu/sztarok/20160119-igy-nez-ki-ma-a-62-eves-katey-sagal.htmlA színésznőt legtöbben az Egy rém rendes család vörös háziasszonyaként ismerik, de nem ez volt az egyetlen produkció, amiben szerepelt. TV + Sztárok--Berki Krisztián: „Nem hazudtam, hiszen tényleg ott jártam"http://www.life.hu/sztarok/20160119-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-reagalt-arra-hogy-tatabanyan-lattak-mikozben-amerikabol.htmlA TV2 Édes Élet című műsorának sztárja reagált azokra a hírekre, amelyek szerint már Tatabányán és nem Amerikában forgat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.