Liptai Claudia: „Ádámot nem zavarja, ha pikánsabb jelenetben lát"

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
film Gondolj rám Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia pikáns Eszenyi Enikő Kern András Ragályi Elemér
A színésznővel Kern András új filmjének díszbemutatóján készítettünk villáminterjút. Claudia gyermekkori rajongásról és párjáról is mesélt.

Liptai Claudia Kern András Gondolj rám című filmjében egy szexi jelenettel tér vissza a filmvászonra. Szerepe szerint a színész szeretőjét játssza, akit Eszenyi Enikő majdnem in flagranti ér. Claudiát arról faggattam, mennyire állt közel hozzá a csábító szerepe.

Liptai Claudia és Kern András Fotó: Marton Szilvia/Origo

Eltalált a szerep, és nyilván Kern András ezért osztotta rám. Az a pillanat, amikor felhívott, és felkért, hogy dolgozzunk együtt, nagyon emlékezetes a számomra. Ha őszinte akarok lenni, az egész forgatásban az volt a legcsodálatosabb, hogy vele, Eszenyi Enikővel és Ragályi Elemérrel dolgozhattam. Még mindig hihetetlen ez számomra, hiszen gyermekként erről álmodoztam, és a gyermeki lélek megmarad rajongónak. Volt, hogy a forgatáson Kern Andrásra néztem, és zavarba jöttem, aztán ettől ő is zavarba jött, és akkor már ketten voltunk zavarban" – nevetett a színésznő, akit arról is kérdeztem, hogy párja, Pataki Ádám hogyan kezeli, amikor a filmvásznon szerelmes jelenetekben látja.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Igaz, ezt a filmet még nem látta Ádám, de látott már olyan szerepben, ahol pikánsabb jelenetben szerepeltem. Azt gondolom, hogy józanul és egészségesen áll a szakmámhoz, pontosan tudja, hogy ez hogyan működik, nem gondolkodik és nem agyal azon, hogy mi lehetett, hogy lehetett" – mondta Claudia.

Obszcén falfeliratot rajzoltak Stohl András házárahttp://www.life.hu/sztarok/20160119-stohl-andras-hazara-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozatban-obszcen-feliratot-rajzoltak.htmlA színészt nem lepte meg a nemiszervre utaló felirat, hiszen tudta ki tettes. TV + Sztárok--Király Viktor: „Adam Levine barátként tekintett ránk"http://www.life.hu/sztarok/20160119-kiraly-viktor-enekes-elmeselte-a-class-fmben-hogy-adam-levine-baratkent-tekintett-ra.htmlAz énekes elmesélte, hogy élte meg a tehetségkutatóból való kiesést, milyen kapcsolatba került a világsztár mentorokkal és milyen tervei vannak a jövőre nézve. TV + SztárokBerki Krisztián: „Nem hazudtam, hiszen tényleg ott jártam"http://www.life.hu/sztarok/20160119-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-reagalt-arra-hogy-tatabanyan-lattak-mikozben-amerikabol.htmlA TV2 Édes Élet című műsorának sztárja reagált azokra a hírekre, amelyek szerint már Tatabányán és nem Amerikában forgat. TV + Sztárok--Kínos baki történt Szíj Melinda koncertje előtthttp://www.life.hu/sztarok/20160120-szij-melinda-egykori-megasztaros-enekesno-koncertje-elott-kinos-baki-tortent.htmlA Megasztár egykori versenyzője Székesfehérváron lépett a színpadra teltházas koncertjén, amely előtt nem sokkal kiderült: nem volt minden egészen rendben. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huKulcsár Edina: "Próbálok csak a jó dolgokra koncentrálni"http://www.life.hu/sztarok/20160120-kulcsar-edina-zenehallgatas-kozben-probal-csak-a-jo-dolgokra-koncentralni.htmlKulcsár Edinának rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie tavaly év végén: szakítottak vőlegényével és kórházról kórhazra járt. Edina most elárulta, a zene mindig is sokat segített neki abban, hogy pozitív energiákkal töltődjön fel. TV + Sztárok--Király Viktor: "Egyelőre nincs a zsebemben lemezszerződés"http://www.life.hu/sztarok/20160120-kiraly-viktornak-tobb-koncertje-is-van-amerikaban-de-a-lemezszerzodes-meg-varat-magara.htmlKirály Viktor rengeteget dolgozik külföldi karrierje beindításán, ami egyáltalán nem olyan egyszerű, mint a legtöbb ember gondolná. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.