Gregor Bernadett színház munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett számára az egész év a megfelelésről szól, ezért ő kifejezetten élvezi a nyarat, amikor végre feltöltődhet. Erre meg is találta a megfelelő helyszínt, de most újra elkezdődik a forgatag.

Gregor Bernadett nyáron távol az emberektől és a városi bűztől szeret feltöltődni, ugyanis neki az egész év a megfelelésről szól. Bár saját bevallása szerint ő jól bírja a terhelést, és szinte soha nem szokott kiborulni, szüksége van a nyugalomra, amit a bálványosi erdőszéli házikóban tud megélni.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

"Egész évben meg kellett felelnem. Bevallom őszintén, ezekben a hetekben az sem érdekelt igazán, hogy megfésülködtem-e reggel, vagy sem" - mondta a színésznő, és hozzátette, sajnos neki előbb ott kellett hagynia a nyugalom szigetét, mint férjének, így a nyár utolsó heteit külön töltötték. "Ilyenkor úgy érzem magam, mint a cirkuszi ló.

Vissza kell még szoknom a városi bűzbe, de jobban járok, ha mihamarabb megteszem, ahelyett, hogy dühöngenék.

Szerencsére olyan a természetem, hogy fát lehet hasogatni a hátamon. Többévente egyszer mondom csak azt, hogy elég volt" - árulta el Gregor Bernadett a hot! Magazinnak. Hozzátette, a munka már elkezdődött, zsúfolt évad elé néz, de nem bánja. "Viccesen munkakutyának hívom magam. Az sem baj, ha fáradt vagyok, a lényeg, hogy kívül és belül is rend legyen az életemben: akkor vagyok boldog" - magyarázta a színésznő.

Gregor Berni: "Ugyanolyan nő vagyok, mint a többi"

Gregor Berninek nincs miért aggódnia, hiszen karcsúbb, mint valaha, azonban a színésznő állítása szerint ez nem mindig volt így. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.