Gregor Bernadett Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Berninek nincs miért aggódnia, hiszen karcsúbb, mint valaha, azonban a színésznő állítása szerint ez nem mindig volt így. 

Az Édes Élet sztárja elárulta, hogy voltak időszakok az életében, amikor sanyargatta magát, ám ezúttal más módszert talált arra, hogy alakja tökéletes maradjon.

Hatalmas tévhit a mozgással kapcsolatbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160702-nem-a-mozgas-fogyaszt-hanem-a-csokkentett-kaloriabevitel.htmlEgy friss kutatás szerint nem azért érdemes edzeni, mert fogyunk tőle, sőt, igazából ez egy tévhit, hanem a mozgás lényege, hogy a létfontosságú szerveinket körülvevő zsírpárnáktól megszabaduljunk, így tovább egészségesek maradhassunk.Ez Zsír!--Schobert Norbi: "Engem is megbüntet a helyzet. Utána úgy néz ki a fejem, hogy nem férek bele a tévébe" http://www.life.hu/ez-zsir/20160702-schobert-norbi-is-tud-hizni-most-dietazik.htmlHa hiszed, ha nem, néha még a fitneszguru is megszegi saját életmódrendszerét. Ez Zsír!OrigoErre is jó a testmozgás - Nem is hitted volna!http://www.life.hu/ez-zsir/20160626-az-edzes-segit-az-uj-ismeretek-rogziteseben.html A legújabb kutatás szerint ha új információk tanulása után testmozgást végzünk, az segíti a tanultak rögzülését. Ehhez azonban egy meghatározott időkereten belül kell végezni az edzést.Ez Zsír!--Elképesztően jól néz ki Király Linda - Gyönyörűbb mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160625-elkepesztoen-lefogyott-kiraly-linda.htmlKirály Linda azok közé a hírességek közé tartozik, akiknek néhány pluszkiló is jól áll. Az énekesnő ennek ellenére folyamatosan tesz azért, hogy vékonyabb legyen, és úgy tűnik bombaformában van. Ilyen egy igazi, dögös, hús-vér csaj. Ez Zsír!OrigoEgy szuper étrend, amellyel sikerül megtartani a formádathttp://www.life.hu/ez-zsir/20160618-egy-szuper-etrend-amellyel-sikerul-megtartani-a-formadat.htmlHa az étrendünkben helyet kapnak az egészséges zsírok, mint pl. az olívaolaj és a magok, az nem jár azzal, hogy hízni kezdünk – derül ki egy friss kutatásból. Ez Zsír!Thinkstock21 kilót fogyott Tóth Vera - Elképesztő változáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160610-21-kilot-fogyott-toth-vera-enekesno-a-megasztar-felfedezettje.htmlÉlő adásban jelentkezett be a Facebookra Tóth Gabi, aki azt is megosztotta követőivel, mennyire büszke testvérére, aki 21 kilót adott le. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.