Kanye West összeomlásában szerepe lehet Pressernek is

Forrás: AFP, MTI/Mohai Balázs -
Gyöngyhajú lány Kanye West sztárok Presser Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal azelőtt, hogy Kanye West összeomlott, a sztár minden erejével azon volt, hogy New York helyett Los Angelesben tárgyalják meg a Presser Gáborral való ügyét. 

Az egy dolog, hogy Kanye West és Kim Kardashian házassága válságban van, ám a zenész egyáltalán nincs jól az utóbbi időben. Nemrég bilincsben vitték a pszihiátriára, és még a hálaadást sem tölthette szeretteivel. Állítólag a kórházba szállítsa előtt nem sokkal azon idegeskedett a sztár, hogy elérje, ne New York-ban, hanem Los Angelesben tárgyalják a Presser Gáborral közös ügyét.

Presser Gábor 700 millió forintra pereli Kanye West rappert Forrás: AFP, MTI/Mohai Balázs

A magyar zenész ugyanis két és fél millió dollárra perli a világsztárt a Gyöngyhajú lány engedély nélküli használatáért.

Kanye a saját kényelme miatt akarta, hogy Los Angelesben tárgyalják az ügyet, Presser azonban anyagi és egészsügyi okokra hivatkozva maradna New York.nál. Az esetről most a Daily Mail is beszámolt, és arról is, hogy az ügyben egyelőre nincs előrelépés, mert a rapper épp nincs jó állapotban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.