Kanye West elhagyta Kim Kardashiant

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP -
Kim Kardashian Kanye West válás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár sokszor felröppent már a hír, hogy a celebpár házassága zátonyra futott, ám ezúttal úgy tűnik, végérvényesen vége a románcnak.

West még november 11-én indult el turnéjára, ahová kedvese már nem tartott vele. A legújabb hírek szerint ez nem véletlen, hiszen a pár már egy jó ideje külön él egymástól. Kimnek 2013. június 15-én lánya született Kanye Westtől, akinek a North West nevet adták. A szerelmesek 2014. május 24-én házasodtak össze, ám a jelek szerint a frigy nem tartott túl sokáig - írja a Radar Online.

Kanye West és Kim Kardashian egy szeptember eleji eseményen Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP
Növényi Norbert akár 8 év börtönbüntetést is kaphathttp://www.life.hu/sztarok/20161118-novenyi-norbert-fel-ezert-kulonleges-modszerekhez-nyult-golyoallomellenyt-viselt.htmlA több sportágban is világ- és Európa-bajnok sportoló Hajdú Péter műsorában vallott arról, hogy a 90-es években vállalkozóként egészítette ki sportolói jövedel­mét, így pedig akadt dolga az alvilággal is. TV + Sztárok--Cynthia Dictator megdöbbentő dolgokat teszhttp://www.life.hu/sztarok/20161117-a-kulonckodo-fiatal-muvesz-most-is-meglepett-minket.htmlCynthia Dictator ismét egy furcsa újdonsággal rukkolt elő. TV + Sztárok--Fábry Sándort megváltoztatta a szerelem: szigorú elveit adta felhttp://www.life.hu/sztarok/20161117-fabry-sandort-megvaltoztatta-a-szerelem-feladta-szigoru-elveit.htmlA showman általában nem teregeti ki a magánéletét, de olykor azért ő is tesz kivételt. Azt mindenesetre mindig lehetett tudni róla, hogy otthonát szigorúan rendben tartotta, amíg egy nő meg nem érkezett az életébe. Miatta képes volt feladni kőbe vésett elveit! TV + Sztárok--Sebestyén Balázs nem megy vissza a rádióba, hiába hívjákhttp://www.life.hu/sztarok/20161117-sebestyen-balazst-hiaba-hivjak-mar-nem-megy-vissza-a-class-fmhez.htmlA Morning Show utolsó adását tegnap hallhatták a hallgatók, a műsor jövője bizonytalan, de Balázsék szeretnék folytatni valahol, annyi biztos, hogy már nem a Class FM-en. Hiába hívják őt, oda már nem megy vissza. Lezártnak tekinti a dolgot. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoJustin Bieber, az élet császára: 6 bombázót rendelt a világsztárhttp://www.life.hu/sztarok/20161116-justin-bieber-az-elet-csaszara-6-lanyt-rendelt-a-koncertje-utan.htmlJustin Bieber aztán tud élni: a kanadai sztár nemrég Prágában koncertezett, ahol érthető módon nem akarta egyedül tölteni az estéjét. TV + Sztárok--Jennifer Aniston végre anya lesz!http://www.life.hu/sztarok/20161116-adoptalason-gondolkodik-jennifer-es-ferje.htmlSokszor olvashattunk már arról, hogy Jennifer Aniston terhes, ám ez még egyik alkalommal sem fedte a valóságot. Lehet, hogy most végre tényleg anyává válik a csodaszép színésznő? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.