Így fenyegették Lagzi Lajcsit: “Meglátod, el fognak vinni, és a feleségedet is”

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
fenyegetés Galambos Lajos tulajdonos Lagzi Lajcsi tévétársaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatószenész nem is olyan rég állt elő azzal, hogy tudja, ki juttatta őt börtönbe. Állítása szerint egy tévétársaság tulajdonosa fenyegette őt, az is kiderült, miért várt eddig Lajcsi a bejelentéssel.

Mindenkit megdöbbentett Lajcsi bejelentése, miszerint egy tévétársaság tulajdonosa állhat a meghurcoltatása mögött. A mulatószenész azt mondja, bizonyítani is tudja állításait, ezért várt eddig a bejelentéssel.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

“Csak most jutottam olyan információkhoz, amelyek birtokában végre kiállok a nyilvánosság elé, és elmondhatom, szerintem kinek köszönhetem a kálváriámat” - mondta Lajcsi, aki azt is elárulta, az illetővel tavaly találkozott, aki egy közvetítőn keresztül üzent a számára. Lajcsi állítása szerint a találkozás során fenyegette meg őt az illető, aki eredetileg a Dáridó márkanévre pályázott.

Lajcsikám, nagy bajban vagy ám! Figyelnek téged. Majd meglátod, hogy el fognak vinni téged és a feleségedet is”

“Arra az esetre, ha történne velem valami rejtélyes tragédia, az ügyvédemnél letétbe helyeztem egy levelet, amelyben számos információ van”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.