Csillagok háborúja Harrison Ford Indiana Jones születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem olyan jóképű, mint Brad Pitt, és nincs olyan álomteste, mint Gerard Butlernek, Harrison Fordért mégis rajonganak a nők. Természetesen mi is ebbe a táborba tartozunk, és 74. születésnapjára össze is szedtük azt a 4 filmjét, amiben szerintünk a legszexibb volt a színész. 

Mindenki Han Soloja

Mi mással is indíthatnánk a sort, mint a Csillagok háborúja trilógiával. A legújabb részt most nem vennénk ide, mert az eredeti mégiscsak az igazi. Közel 40 éve játszotta el a csillagközi rosszfiút, Han Solót a színész, aki inkább lett a nők kedvence, mint a Luke Skywalkert megformáló Mark Hamil. De ezen nem is lehet csodálkozni: imádnivaló volt göndör hajjal és szemtelenül fiatalon a világsztár.

Indiana Jones-szal bárhol kalandoznánk

Harrison Ford 35 éve bújt először Indy bőrébe, és nem lehetett nem imádni a jóképű, intelligens, és roppant furfangos régészprofesszort. Ó, ha lennének ilyen szexi régészek a való világban is...

Rick Deckard utánunk is kutathatna

34 éve forgatták Ridley Scott filmjét, A szárnyas fejvadászt, ami most különösen népszerű lesz - Budapesten készül ugyanis a folytatás, emiatt érkezett már meg Ryan Gosling és Harrison a magyar fővárosba. A jövőben játszódó film egyébként a sci-fik egyik legjobbja.

A korosodó multimilliomos: Linus Larrabee

Nem titkoljuk, imádjuk a Sabrina című filmet. Imádtuk anno Audrey Hepburn színésznővel, és így vagyunk az 1995-ben készült változattal, amiben Julia Ormond és Harrison a főszereplők. Mindig odaszögez bennünket a képernyő elé, hogyan hódítja el a bájos szomszédlány a nagyon gazdag, nagyon zárkózott és kissé lelketlen férfi szívét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.