Dührohamot kapott és felrúgta producerét a híres színész

Forrás: CBS -
sorozat Thomas Gibson bántalmazás Gyilkos elmék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Emlékeztek még a Gyilkos elmék főszereplőjére, Thomas Gibsonra? Akkor jól jegyezzétek meg, mert a sorozatban nem láthatjátok többé! A színész ugyanis dührohamot kapott egy forgatáson, és felrúgta a producert, aki cserébe kirúgta. 

Thomas Gibson, a Gyilkos elmék főszereplője felrúgta az egyik producert, Virgil Williamst a forgatáson, a bántalmazás következményeként pedig kirúgták a színészt - számolt be a Hollywood Reporter.

Thomas Gibson a Gyilkos elmékben Forrás: CBS

A Deadline.com szerint nem ez volt az első eset, hogy a színész dührohamot kapott, mivel évekkel ezelőtt Ian Woolf rendezőasszisztenst ütötte meg. Ezután dühkezelési terápiára kellett járnia, - ami úgy tűnik nem használt - de maradhatott a sorozatban.

Forrás: CBS

Gibson a sorozat 2005-ös kezdete óta játszotta a főszereplőt, Aaron Hotchner ügynököt, valamint ő rendezett hat Gyilkos elmék-részt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.