Havas Henrik Friderikusz Sándorról, Majkáról és Sebestyén Balázsról

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Havas Henrik Majka Friderikusz Sándor Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik nem kíméli a közszereplőket. A riporternek általában mindenről és mindenkiről megvan a véleménye, legutóbbi interjújában például Friderikusz Sándorról, Majkáról és Balázsról is beszélt. 

4 éve történt operációjáról, közérzetéről, sportról, Havasnéról, saját beszélgetős műsoráról, valamint a hazai televíziós arcokról beszélt Havas Henrik. Jó ideje lehet tudni, hogy viszonya Friderikusz Sándorral nem felhőtlen: korábban többször beszélt arról, hogy műveletlen, számító embernek tartja őt, nemrégiben pedig egy interjú miatt savazta.

Havas Henrik Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Most így nyilatkozott kollégájáról: "Nem azt várom, hogy kolostorba vonuljon és vezekeljen, mert ellopta a Szorító című műsoromat, amit Tarnaival csináltunk. Egyébként sosem titkoltam, hogy csodálom a szorgalmáért, azért, ahogy a szakmát kitanulta, és ezzel nekem is utat mutatott. Rájöttem, ha ő lehet riporter, akkor én miért ne lehetnék érsebész? Nekem is lenne a fülemben egy apró kis hangszóró, és egy Mihancsik nevű professzor mindig mondaná, hogy merre vágjak" – mondta, de a Bors kérdésére beszélt Majkáról és Sebestyén Balázsról is.

Friderikusz Sándor Forrás: TV2

"Majkát nagyon kedvelem, ózdi proligyerek, akinek vág az esze" – jelentette ki.

Majka Forrás: TV2

"Balázs is a tanítványom volt, azzal a kiegészítéssel, hogy azért járhatott a szegedi egyetem kommunikációs szakára, mert máshová nem vették fel. Balázs legnagyobb erőssége az, hogy a nagynénje vagy a nagybátyja osztálytársa volt a feleségemnek" – nyilatkozott a Tanár úr, aki azt is elmondta, ezt a nevet Csiszár Jenőtől kapta egykor.

Sebestyén Balázs Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.