Így vesztette el szüzességét Kit Harington

Forrás: HBO -
szüzesség Kit Harington Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A híres színész elárulta, hogy milyen körülmények között esett meg vele az első szex. Kit azt is bevallotta, hogy egy kicsit elkapodták az eseményt. 

A Trónok harca című sorozatból jól ismert Kit Harington nem régen interjút adott, amelyben a magánéletéről is mesélt. Az olvasók megtudhatták, hogy a Havas Jont alakító színész viszonylag korán veszítette el a szüzességét.

Kit Harington, Rose Leslie, Trónok harca Forrás: HBO

Sajnos a dolog nem volt olyan romantikus, mint mikor a sorozatban Ygritte és Jon egymásba bonyolódtak a barlangban, sokkal inkább csak a kíváncsiságát szerette volna csillapítani a színész. Kit nem árulta el pontosan, hogy mióta nem szűz, csak annyit mondott, hogy talán túl fiatalon történt meg a dolog

A riporter próbált azért rákérdezni: Túl fiatal voltál? 13 körül?

"Nem, de közel vagy a valósághoz. Azt hiszem, akkoriban a lány is és én is csak kíváncsiak voltunk. Túl akartunk lenni rajta, hogy tudjuk mi is az a szex" - nyilatkozta Harington az Elle Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.