Kasza Tibi születésnapját ünnepli

Forrás: Facebook/Kasza Tibor -
Kasza Tibi nyaralás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi ma töltötte be a 39. életévét. Boldog születésnapot kívánunk neki!

Kasza Tibi bár nem szereti hangoztatni, hogy hány éves, nem titkolja korát. 39 éves lett február 23-án a sztár, aki alig néhány napja tért haza amerikai nyaralásáról, ahová kedvesével, Mankerrel utazott. A szerelmesek rengeteg fotót készítettek, amit meg is osztottak rajongóikkal közösségi oldalaikon.

Szerelem ❤❤❤ #mylove #couple #lasvegas #nevada #happiness #vacation

Andrea Darai (@darai_andrea) által megosztott bejegyzés,

Tibi elmesélte, hogy ez az egy hónap van az évben, amikor a pihenésé a főszerep, egyébként az év további 11 hónapját a munkának és karrierjének szenteli. Bár a nyaralás alatt sem hanyagolta el közösségi oldalait, ami szintén nem kis munka, hiszen napi több órát is a neten kell tölteni ahhoz, hogy ő maradhasson hazánk elgnépszerűbb internetes sztárja.

Demcsák Zsuzsa és Pachmann Péter a nyaralás és a születésnap mellett arról is megkérdezték az énekest, mikor kerül sor közte és párja közt a lánykérésre, esetleg a babavállalásra.

Tibi őszintén elmondta, hogy egyelőre nem szertené egy gyerekkel lekötni magát,

hiszen most van életének abban a szakaszában, amikor élvezni tudja a kemény munka gyümölcsét. A házasságot pedig nem tartja fontosnak, de egyszer majd biztosan megkéri Manó kezét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.