Időjárás: viharos széllel jön a hideg és az eső

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Marius Becker -
vihar Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csütörtökön túlnyomóan napos időre számíthatunk, de pénteken már megkezdődik a lehűlés. Szombaton viharos szél is lesz.

Szerdán még egészen meleg idő lesz, 28 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála, csütörtökön is túlnyomóan napos időre van kilátás, nem úgy pénteken. A hét utolsó munkanapján a felhőzet erősen megnövekszik.

Eső és szél is lesz Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Marius Becker

Többfelé valószínű a zápor és a zivatar, délutántól pedig több helyen is megerősödik, néhol viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. Pénteken már nem lesz rekkenő hőség, maximum 25 fok körüli értéket mérhetünk. Szombaton számíthatunk napsütésre, emellett azonban felhőátvonulásokra és záporokra is. Kezdetben még viharos lesz a szél, de estére mérséklődik. Maximum 22 fok körül alakul a hőmérséklet. Vasárnap szintén felhős lesz az ég, elszórtan záporok is előfordulhatnak. 25 fokig melegszik a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.