Erzsébet királynő imádja a sorozatokat: még késni is képes a kedvence miatt

Forrás: Getty Images/Chris Jackson -
Erzsébet királynő sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erzsébet királynő szigorú, ha másokról van szó, ám ő képes késni is hivatalos programjairól, ha egy sorozatról van szó. A királynő ugyanis nem hagyja ki a kedvencét: Eastendersért még egy vacsorát is elhalasztott.

Erzsébet királynő szigorú uralkodó hírében áll, Katalin hercegnő és közte folyamatosak a viták a királyi szabályok betartása miatt. Önmagával viszont már jóval engedékenyebb az uralkodó, kiderült, hogy a kedvenc sorozatáért még késni is hajlandó. Erzsébet királynő ugyanis odavan az Eastendersért, volt már rá péda, hogy a szabályokat is felrúgta, hogy megnézhesse.

Erzsébet királynő imádja a sorozatokat! Forrás: Getty Images/Chris Jackson

Egy alkalommal a kastélyban a kőbe vésett időpontban felszolgált vacsorát is el kellett halasztani, mert az évadzáró epizódot mindenképpen látni akarta Erzsébet - írja a Daily Star. Kiderült, hogy a királynő egyetlen részt sem hagyott még ki, és ha éppen hivatalos ügyekben úton van, akkor felveteti a leadott részeket.

Kinyomoztuk a 91 éves Erzsébet királynő sminktitkait

Nem véletlenül hívják a színek királynőjének, a 91. születésnapját ünneplő II. Erzsébet a klasszikus eleganciát bátran ötvözi a színekkel. Semmit nem bíz a véletlenre, így általában magának készíti a sminkjét, bár lehet, hogy nem ártana pár új fogással beújítani azt a bizonyos fenséges rutint. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.