Sebestyén Balázs 40 éves lett: Boldog születésnapot!

Forrás: Fb / Morning Show -
Sebestyén Balázs születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázsnak ma reggel a szokásosnál is több oka lehet a boldogságra, hiszen születésnapja van, ráadásul igen kerek: betöltötte a 40. életévét.

Sebestyén Balázs kollégáival hajnal óta azon fáradozik, hogy mindenkinek jól induljon a reggele, miközben neki is van oka a boldogságra. A szemtelen műsorveztőnek ugyanis születésnapja van, ráadásul a 40. életévét töltötte be ma!

Sebestyén Balázst 40 éves lett Forrás: Fb / Morning Show

A műsorvezetőről mostanában csak a rádióval kapcsolatos ügyek miatt hallhattunk, főként a név körüli viták miatt került a középpontba. Balázs ugyanis egyre kevesebbet szerepel a tévében, helyette maradt az emberek reggeli kedélyjavítója Vadon Janival és Rákóczi Ferivel, ugyan a nevük megváltozott: immár hivatalosan is Balázsék a Reggeli Show helyett, habár ahogy arról a Life.hu is beszámolt, ettől még számíthatnak büntetésre. Reméljük azért, hogy a kerek születésnapon nem egy hatalmas befizetendő számla lesz a jussa, hanem annál valami sokkal kellemesebb!

Sebestyén Balázs megverhetett egy bohócot 40 születésnapja alkalmából, de nem nem ő került ki győztesen az összecsapásból Forrás: Facebook/Rádió 1

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.