Agydaganatban hunyt el Ljubisa Samardzic, mindenki Surdája

Forrás: Wikipédia -
halál Surda Ljubisa Samardzic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a '80-as évek egyik közkedvelt sorozatának sztárja, Ljubisa Samardzic. 

Elhunyt a Forró szél című sorozat szerb színészlegendája, Ljubisa Samardzic. Surda megformálója agydaganatban szenvedett, amit próbáltak műtéti úton eltávolítani ,de sajnos nem tudtak hatékonyan fellépni a gyilkos kórral szemben.

Utoljára március 30-án, a 64. belgrádi rövid- és dokumentumfilm-fesztivál megnyitóján lépett nyilvánosság elé. A 81 évesen elhunyt színészt rengetegen gyászolják, hiszen Surda szerepével milliók életébe csöppent bele.

Sokan emlékeznek a '80-as évek híres sorozatára, amely hírnevet adott a színésznek Forrás: Wikipédia

A sztár 1936 novemberében született egy szénbányász családba, de már nagyon hamar kiderült, hogy tehetsége van a színészkedéshez. Nem is volt meglepő ezután, hogy ösztöndíjasként tanulhatott a belgrádi színművészeti akadémián. A karrierje pedig a '60-as években kezdődött: színházban, valaminit közel 150 filmben játszott - írta meg az Inserbia.info

Ők a legjobban kereső elhunyt hírességek

Még hét évvel a halála után is hatalmas összegeket keres évente Michael Jackson. A néhai énekes a 130 milliárd forintos éves bevételével a Forbes magazin évente felállított listáján ismét az első helyen szerepel. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.