Megfenyegetett egy szemtanút Mel B

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Kempin -
fenyegetés válás Mel B
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor híres énekesnő után már a rendőrség is nyomoz, ugyanis állítólag megfenyegetett egy szemtanút. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Mel B és a férje bonyolult válási folyamatban vannak épp. Az egykori férj ugyanis többször is bántalmazta a feleségét, szexuálisan megalázta és rendszeresen megcsalta.

Ha a vádak igazak, Melanie Brown nagy bajban van Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Kempin

Most azonban mégis Mel B után nyomoz a rendőrség, ugyanis a hírek szerint megfenyegetett egy szemtanút. A kétgyermekes édesanya szeptember 9-én fenyegető üzeneteket küldött egy Siya nevű rappernek, aki éppen vallomást tervez tenni a sztár ellen.

A rapper ugyanis állítja, hogy Belafonte nem bántalmazta soha a Spice Girls egykori énekesnőjét, sőt véleménye szerint jobban kellene figyelni Mel B-re, ugyanis illegális drogokat fogyaszt - írta meg a Mirror.

Tartásdíjat és perköltséget is fizethet Mel B! De miből?

A friss információk szerint furcsa irányba halad Mel B válása. Állítólag a tárgyalásokon elhangzott, hogy az ügy lezártáig Melanie-nak kötelessége háztartási hozzájárulást fizetnie a férfinak, mert Stephan nem tudja eltartani magát. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.