Görög Zita elmondta, hogyan formálta személyiségét a modellkedés

személyiség modell anyaság Görög Zita modellkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország egyik legszebb nőjének tartják Görög Zitát modell, műsorvezető, édesanyát. Most arról beszélt őszintén, hogyan formálta személyiségét választott szakmája. 

Görög Zita modell, műsorvezető, édesanya Tatár Csillának mesélt arról, hogyan formálta a személyiségét a modellkedés, majd később az anyaság. Meglepő gondolatokat osztott meg.

"Mindig volt egy ilyen kis visszahúzódó énem, de a modellkedés ezen rengeteget toríztott. Olyannyira nem volt személyiségem, mert hogy megszoktam, hogy minden nap más személyiséggé sminkelnek, öltöztetnek hajaznak, hogy egy kicsitkét elfelejtettem önmagammal foglalkozni" - mondta Görög Zita, aki azt is elárulta, hogy mindig megvoltak azok a kis dolgok, amik kikapcsolták, ilyen volt például a meseírás, versírás, olvasás.

Akkor kezdett újra magára találni, amikor édesanya lett. "Rengeteget táncolok és énekelek otthon, de csak így magamnak. Soha senki előtt nem táncoltam, nem énekeltem. Majd úgy gondoltam, hogy szeretném, ha a gyerekeim olyannak ismernének meg, amilyen tényleg vagyok" - fogalmazott a modell.

Azt is elmondta, a modell egy fehér lap, azt festenek belőle, amit szeretnének. Ő gyorsan került át a tévéhez, ott már egy kicsit kezdett magára találni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.