Dukai Regina félelem Cápa Balaton rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vízparton köszönti a nyarat Dukai Regina. Ebből az alkalomból egy szexi bikinis fotót is feltöltött a közösségi oldalára. A hozzá írt szövegben pedig egy gyerekkori félelméről beszélt. 

„Körülbelül két évvel ezelőtt, egy nyaralásomon jöttem rá, hogy tulajdonképpen nem szeretek túl sokat tavakban, tengerekben fürödni” – kezdi Instagram-oldalára feltöltött bejegyzését Regina.

Először a rajongók szeme bizonyára a modell szexi fotóján akad meg, ám ha elolvassuk a képhez írt szöveget, akkor megtudhatjuk Dukai egyik félelmét.

„Gondolom, a sok filmnek köszönhetően, amit gyerekkorunkban néztünk, még a Balatonban is a cápától félek. Így egy pici úszás, ugrálás, matracozás után, ami általában arról szól, hogy lefele és a hátam mögé nézek, inkább a partról figyelem az eseményeket” – vallotta Dukai Regina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.