Kiderült, miért szorongatja mindkét kezével a táskáját Katalin hercegné

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
kézfogás Katalin hercegné táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné igyekszik minden előírást betartani, és minden eseményen kifogástalanul viselkedni. Van is egy trükkje, amivel elkerüli a kínos helyzeteket: így csinálja. 

Katalin hercegné mindig csupa báj a nyilvános eseményeken, és ez azért is van, mert van egy titkos trükkje a kellemetlen szituációk elkerülésére. Ez azonban nem titok többé, ugyanis protokollszakértők leleplezték a hercegnét.

Így szorongatja a táskáját Katalin Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

Kiderült, hogy

nem véletlenül részesíti előnyben Katalin a válltáskák helyett a kézitáskát,

ennek szorongatásával ugyanis el tudja kerülni, hogy mindenkivel kezet kelljen fognia. Érthető, hogy ez az egyszerű üdvözlés milyen zavaró lehet akkor, ha valaki egész nap az eseményen van, és tulajdonképpen minden ember vele szeretne kapcsolatba lépni. A szabályok szerint csak Katalin kezdeményezhet kézfogást, így nem kerülhet kellemetlen helyzetbe. Ha mindkét kezével a táskáját szorongatja, akkor az azt jelenti, kínos volna a kézfogás, így nem csinálja – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.