L.L. Junior élő videóbejegyzésben tisztázta exével való viszonyát: videó

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
Hopp Csilla gyász videó tragédia L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior és Hopp Csilla néhány héttel ezelőtt veszítetteék el 3 éves kisfiukat, Dávidkát. A gyász nem csitul, a szülők és nagyfiuk, Lacika kapcsolatáról pedig naponta jellenek meg új hírek. Ezekre reagált élő bejelentkezésében a rapper.

L.L. Junior úgy érezte, tiszta vizet kell öntenie a pohárba a róluk és kisfiuk tragédiájáról megjelent hírekkel kapcsolatban. Junior elárulta, hogy bármikor engedi, hogy nagyfia találkozzon az édesanyjával, állítása szerint a videófelvétel alatt is együtt voltak. Cáfolta az arra vonatkozó híreket is, miszerint a kisfiú Dávidka sírjánál találkozhatott az anyukájával. Junior elárulta, közösen látogatták meg elvesztett kisfiuk síját, gyertyát gyújtottak, így próbálnak segíteni feldolgozni a gyászt Lacikának is, aki végignézte testvére tragédiáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.