Óriási, földönkívüli lényt fotózott a mexikói hegyekben egy nő - Videó

lény videó Mexikó hegyek földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös lény felbukkanása tartja rettegésben a mexikói hegyekben élő embereket május közepe óta - írja a napiufo.

A helyiek azt állítják, hogy 2020. május közepén egy hatalmas lényt láttak egy hegyláncon Mexikóban San Luis Potosí Huasteca régiójában, sőt le is fényképezték a mobiltelefonjukkal.

Íme az egyik szemtanú beszámolója:

„A férjemmel és a gyermekünkkel odakint játszottunk, amikor egy robbanásszerű hangot hallottunk. A domboldal felé néztünk, mert azt hittük, hogy a hang onnan jön. Először azt gondoltuk, hogy földcsuszamlás" – mondta az Antonia nevű nő a helyi sajtónak.

Először nem is hitt a szemének: egy nagyon magas, vékony, emberszerű alak bukkant fel az egyik közeli hegygerincen.

"Mint egy óriás"

– mondta a nő.

„Délután öt óra körül volt. Nagyon megrémültem. A férjem kiabált, amikor ő is meglátta ezt a dolgot, hogy azonnal be kell mennünk a házba, bár messze voltunk tőle."

Antonia története megegyezik az Ojo de Agua és a szomszédos helységek más lakosainak tanúvallomásaival, a Ciudad Valles községben, San Luis Potosí Huasteca régiójában. Az esemény félelmet és bizonytalanságot okozott a bennszülöttek körében. A különös lény ráadásul mintha kiabált volna, furcsa, nagyon mély hangon. A környéken hamar híre ment a szokatlan eseménynek, többen az eset kivizsgálását kérték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.