Kékes fényű repülő tárgyat kapott lencsevégre egy házaspár - Videó

videó UFO Mexikó földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég Mexikóban készített elképesztő felvételeket egy házaspár.

Egy kékes színű fényes tárgyat vettek észre még júliusban a mexikói Cancun városában. A kékes világítás mellett a szemtanúk szerint az azonosítatlan repülőtárgy az alakját is változtatta menet közben - írta meg a napiufo.hu

Az ufót levideózta egy hölgy, Johanna Loyo, aki azonnal fel is vette a kapcsolatot Mexikó legismertebb ufó kutatójával, aki a tévécsatornáján meg is osztotta az említett videót.

„Ez volt az első alkalom, hogy én és a férjem egy ilyen hihetetlen megfigyelés tanúi vagyunk. Végül olyan sok évnyi várakozás után sikerült videót és fényképeket készítenünk arról, hogy nem vagyunk egyedül ezen a világon. Azt fogják mondani, hogy őrültek vagyunk, vagy hogy a felvétel hamis! De mi igenis tanúi voltunk annak, amit állítunk, és a felvett videók és fényképes bizonyítékok magukért beszélnek" - mondta Johannam, aki a közösségi oldalán osztotta meg tapasztalatait a látottakkal kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.