Borzalmas! 6 éves kisfiú holttestét találták meg a strandon - a családja mellől tűnt el

Forrás: Shutterstock -
halál kisfiú strand tragédia tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család sokkos állapotban van, mióta kiderült, hogy 6 éves kisfiúk holttestét hétfőn dél tájban holtan találták meg a floridai Panama város egyik strandján. A kisfiúnak a családja mellől veszett nyoma. 

A 6 éves kisfiú, Enrique Cortez-Duban holttestét a tenger mosta a partra. A hatóságok kizárták az idegenkezűség lehetőségét és balesetként kezelik a tragédiát.

"Természetesen nem ezt az eredményt szerettük volna, de a család számára ez némi lezárást jelent" - nyilatkozta JR Talamantez rendőrfőnök.

Sajnos nem ez az első eset, hogy egy vízben elhunyt holttestét sodorja partra a víz: Sokkoló: egy fürdőző vette észre a Velencei-tó felszínén lebegő holttestet

Információk szerint a család akkor látta utoljára a kisfiút, amikor a térdig érő vízben játszott. A családtagok szerint nem tudott jól úszni.

"Enrique kisgyerek volt. Több száz ember vette körülötte, és pillanatok alatt nyoma veszett. Elragadta tőlünk a víz. Erről senki sem tehet. Ez egy tragikus baleset volt"

- árulta el a Crime Online oldalának az egyik gyászoló családtag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.