Sokkoló: egy fürdőző vette észre a Velencei-tó felszínén lebegő holttestet

Forrás: shutterstock -
halál holttest fürdőző halott Velencei-tó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrségre vasárnap este negyed hét előtt pár perccel érkezett bejelentés arról, hogy Velencén, a Panoráma partszakasz nevű szabad strandon egy, a vízben lebegő férfit vettek észre.

A rendőrségre július 4-én 18 óra 12 perkor érkezett bejelentés arról, hogy Velencén, a Panoráma partszakasz elnevezésű szabadstrandon egy vízben lebegő férfit észleltek.

A vízi körzeti megbízottak a partra emelték az illetőt, majd az újraélesztését megkezdték, de sajnos sikertelenül, a 77 éves budapesti lakos a helyszínen elhunyt.

Az eset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja közigazgatási hatósági eljárás keretein belül -írja a deltahirek.hu.

Az elmúlt hetekben több fulladásos haláleset is történt, egy 9 éves kisfiú egy csatornába fulladt, egy 24 éves fiatal pedig a Tiszába vetette magát, és a rendőrök már csak a holttestét tudták kiemelni a vízből.

Képünk illusztráció. Forrás: shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.