Eltűnése után hét nappal találták meg a terhes nő holttestét: megdöbbentő, mi történt a babával

halál baba holttest eltűnés terhes kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A terhes kismama holttestét eltűnése után hét nappal találták meg egy patakban, babája viszont már nem volt a pocakjában.

Megdöbbentő eset történt Brazíliában. A 23 éves terhes nő eltűnt, majd holttestére hét nappal később, egy brazíl külváros patakjában találtak rá.

A rendőrség gőzerővel nyomoz az ügy kapcsán, ugyanis a nő kislánya eltűnt a hasából.

A halottkém beszámolója szerint a baba nem lett kivágva a hasából, ami arra enged következtetni, hogy Manicurist Thaysa Campos dos Santos halála előtt természetes úton hozta világra gyermekét, akit nyolc hónapja hordott a szíve alatt. A nő egyébként tavaly szeptemberben tűnt el, édesanyja még bízik abban, hogy unokája él.

-mondta a DailyStarnak a nagymama.

Nem régiben arról adtunk hírt, hogy egy 21 éves kismama egy közúti balesetben vesztette életét, miután egy túladagolt, száguldozó sofőrrel karambolozott, tavaly júliusban pedig egy ismert influencer hunyt el a szülés előtt néhány héttel,rejtélyes körülmények között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.