"Egyedül halt meg az út szélén, méhében az unokámmal" - 23 éves kismama vesztette életét

Forrás: Shutterstock -
halál terhesség drog csecsemő tragédia kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány másodperc alatt következett be a végzetes tragédia. A kismama és a magzat is életét vesztette egy balesetben.

A gyönyörű és fiatal kismama, Maddie Morgan egy balesetben vesztette életét. Egy túladagolt, száguldozó sofőr okozta a brutális karambolt. Az ütközés következtében a kismama kirepült az autóból és súlyos sérüléseket szenvedett. Születendő gyermeke a végsőkig küzdött az életéért, de az édesanya és a magzat is belehalt a sérülésekbe - írta a Ripost. A gyermeket sajnos a sürgősségi császármetszés sem mentette meg.

illusztráció Forrás: Shutterstock

„Gyönyörű, életerős 23 éves egyetlen lányom egyedül halt meg az út szélén, méhében az unokámmal. Semmi nem tudja megközelítőleg sem kifejezni azt a fájdalmat, amit a lányom elvesztése miatt érzek. Újra és újra feltörnek az emlékek, ez maga a pokol..." – mondta Morgan édesanyja.

Kiderült, hogy a szintén 23 éves Jesse James Matthews metamfetamin és kannabisz hatása alatt állt, amikor 162 km/órás sebességgel belerohant a fiatal kismama autójába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.