Remekművel rukkoltak elő az ikonikus rockzenészek: audiovizuális műalkotással jelentkeznek

fotó: Talán Csaba -
album Leslie Mandoki Jazz rock
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mandoki Soulmates szupercsapat egy egyedülálló audiovizuális műalkotással jelentkezik: ezzel az albummal szeretnék maguk mögött hagyni a koronavírus sötét és hosszú időszakát.

Kihasználva a bezárt koncerttermek idejét, Leslie Mandoki és a Soulmates, az ikonikus rock- és jazz-zenekarok vezetőinek zenekara egy teljesen új audiovizuális remekművet hoztak létre. Az Utopia for Realists/Hungarian Pictures címet viselő vizuális album a berlini fal leomlásának 30. évfordulóján készült koncertfilm felvételeit ötvözi a különböző zenei epizódok lenyűgöző filmes megvalósításával, valamint

A Mandoki Soulmates szupercsapat egy egyedülálló audiovizuális műalkotással jelentkezik fotó: Talán Csaba

A legendás jazz- és rockzenészek egyedülálló alkotása 2021. szeptember 24-én jelenik meg világszerte a SONY InsideOut gondozásában BluRayen, CD-n és dupla bakelitlemezen legendás jazz- és rockzenészek egyedülálló alkotását hozza el a nemzetközi közönség nappalijába egy művészileg kiemelkedő megvalósításban a zene szerelmeseinek. Az új album ideális ráhangoldódást is nyújt a jövő évre, hiszen 2022-ben ismét turnéra indul a zenekar, s élőben is láthatjuk együtt zenélni a szupercsapatot.

A lemezbemutató koncertre augusztus 21-én kerül sor Budapesten, a Szent István Bazilikánál.

2021. szeptember 24-től, azaz az album megjelenésének napjától indul az elővételes jegyértékesítés is az Eventim német oldalán a 2022. őszi koncertekre, amelyek Berlinben (2021. november 5-én), Münchenben (2021. november 6-án) és Hamburgban (2021.november 7-én) indulnak majd.

Mandoki Soulmates tagjai:
Leslie Mandoki, Ian Anderson (Jethro Tull), John Helliwell (Supertramp), Chris Thompson
(Manfred Mann's EB), Bobby Kimball (Toto), Nick van Eede (Cutting Crew), Al Di Meola, Jesse
Siebenberg (Supertramp), Cory Henry, Mike Stern, Randy Brecker, Bill Evans, Tony Carey,
Richard Bona, Julia Mandoki, Till Brönner, David Clayton Thomas (Blood Sweat & Tears), Jack
Bruce, Steve Bailey és Szakcsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.