"Cici az nincsen, a derekam meg lehetne kisebb" - Rácz-Gyuricza Dóra őszintén vallott a testképzavaráról

bikinis fotó terhesség Rácz Jenő testképzavar Rácz-Gyuricza Dóra bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik a sztárséf, Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra első közös gyermeke. A rajongók folyamatosan nyomon követhetik a pár életét, ugyanis mindketten rendszeresen posztolnak az Instagramra.

Dóra ezúttal nem a terhespocakját mutatta meg, hanem egy régebbi, bikinis fotójával nosztalgiázott. A bejegyzés azonban nem a magamutogatásról szólt. A séf felesége ugyanis őszintén vallott arról, hogy mennyi mindent tanított neki a várandósság, és miközben régen sosem volt elégedett a testével, ma már visszasírja az egykori alakját.

"Durva, hogy mennyit tanít engem a terhességem.. döbbenten nézem vissza a képeimet, hogy ÉN ILYEN VOLTAM!? Azta.. volt baj a fejemben rendesen... testképzavar a tetőfokon. Pedig őszintén azt hittem, rendben voltam magammal a nászúton, életem legboldogabb napjait éltem meg, de emlékszem, néztem ezt a képet, hogy háát..."

"Na most jól megráznám az akkori önmagam. Mikor lesz elég!? Amikor már mindenki ugyanúgy néz ki, mintha gyártósorról érkeztünk volna a világba? Vékony derék, kerek popsi, kerek cickók, vastag száj, keskeny orr stb... Annyira felnéztem mindig is az egyéniségekre egyedi külsővel, de az én agyamat is megfertőzte a socialmedia!? Köszönöm kislányom, hogy még meg sem érkeztél, de már megmutattad, hogy akkor és most is jó vagyok úgy, ahogy vagyok, mert folyamatosan fejlődök"

– írta Instagram oldalán, a poszt alá pedig özönlenek a támogató hozzászólások.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.