Hatalmasra nőtt Epres Panni és Benedek Tibor fia: szó szerint fel kell néznie rá a büszke anyukának

Forrás: MTVA/Ziha Zsolt -
Epres Panni Epres Panni fia ballagás családi fotó Benedek Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Epres Panni ritkán mutatja meg gyermekeit, ám amikor posztol róluk, az arcukat akkor sem láthatjuk. Június közepén lesz két éve, hogy Panni férje, az olimpiai bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor már nincs köztünk, így érthető, hogy az egyedül maradt anyuka óvja csemetéit.

Panni a féltő szeretet ellenére néha mégis megoszt némi információt gyermekei életéről, és legutóbbi bejegyzésében majd kicsattan a boldogságtól és a büszkeségtől. Fia, a 2007-ben született Mór ugyanis elballagott, és az örömteli alkalmat egy csodás anya-fia fotóval ünnepelte saját közösségi médiás oldalán. Az Instagramra feltöltött képen Mór arca nem, de az jól látszik, hogy mekkorát nőtt a gyermek.

Epres Panninak szó szerint fel kell néznie a fiára, akiről nagypapája, az ismert színművész, Benedek Miklós is ódákat zengett korábban.

Epres Panni Forrás: MTVA/Ziha Zsolt

A Benedek-család előtt nehéz napok állnak, ugyanis június 18-án lesz Tibor halálának kétéves évfordulója, július 12-én pedig a születésnapja, amikor az ötödik X-et ünnepelhette volna a legendás sportoló.

Epres Panni legújabb anya-fia fotóját ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.