Epres Panni a gyerekeivel közös képpel köszöntötte fel az anyákat

Forrás: MTVA/Ziha Zsolt -
Epres Panni köszöntés fotó anyák napja megható Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron lesz két éve, hogy elhunyt Epres Panni férje, a világhírű vízilabdázó, Benedek Tibor. A csinos divatmodell anyuka ritkán oszt meg képet a gyermekeiről, most azonban a jeles nap alkalmából kivételt tett.

Panni anyák napján megható fotót osztott meg közösségi oldalán. Az Instagramra töltötte fel azt a gyerekeivel közös régebbi képet, amellyel köszöntötte a világ anyáit. Benedek Tibornak és Epres Panninak a házasságuk során két gyermekük született, a fiatalabb 13, míg az idősebb 15 éves.

Forrás: MTVA/Ziha Zsolt

A gyönyörű modell életében most a gyermekei töltik be a legfontosabb szerepet. Miattuk is kellett erősnek maradnia az elmúlt két évben, miközben a sors emberfeletti teljesítményt követelt tőle. Egyszerre kellett megbirkóznia férje, szerelme és támasza elvesztésével, valamint új életük felépítésével.

Panni megható anyák napi fotóját ide kattintva tudjátok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.