Óriási örömhír: Bodrogi Gyula a napokban újra színpadra áll

Forrás: MTI/Mónus Márton -
színpad színház színész örömhír Bodrogi Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bodrogi Gyula végre visszatér a színpadra. A közönség július 30-án láthatja őt legközelebb a győri Adyvárosban, ugyanis a színművész is fellép a Szenes Iván Emlékesten.

Az egész ország egy emberként aggódott Bodrogi Gyuláért, akit tavaly év végén rohamkocsival szállítottak kórházba. A színművész életmentő műtéten esett át, de a beavatkozás után szerencsére felépült.

Tavasszal megint jól megijesztett mindenkit, hiszen újra kórházba került, de szerencsére gyorsan javult az állapota. Most úgy tűnik, Bodrogi már sokkal jobban érzi magát, hiszen hamarosan visszatér a színpadra. A többek között Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész július 30-án, szombaton áll újra színpadra a győri Adyvárosban, a Szenes Iván Emlékesten -szúrta ki a Blikk.

Forrás: MTI/Mónus Márton

A 88 éves színművész gőzerővel készül az őszi színházi évadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.