A 88 esztendős Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész egészségével kapcsolatban az elmúlt fél évben szinte csak aggasztó hírek érkeztek. Most azonban már otthonában gyógyul és pozitívan látja a jövőt, valamint jelenlegi állapotát. Már az őszi színházi évadra készül, mivel szeretne végre újra színpadra állni.

A színészlegenda mostanság keresztrejtvényfejtéssel edzi magát, mellette pedig régi filmeket, ismétléseket néz a tévében. Hozzátette: sokat sétálgat, és már a szerepeit is elővette, hogy felkészüljön az őszi színházi évadra – írja a Blikk.

Bodrogi GyulaFotó: Dudás Szabolcs/Origo

Dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora régi barátom, igazi csodát művelt. Neki köszönhetem, hogy javulok, meg a drága feleségemnek, Angélának, aki állandóan mellettem van – jelentette ki a művész, aki nagy örömmel újságolta, hogy a többi beteg megtapsolta, amikor elhagyhatta a kórházat.

Amikor kórházba kerültem, sok aggasztó, vészjósló hír jelent meg velem kapcsolatban. Akkor most írja meg, hogy jól vagyok! – kérte a Mandiner újságíróját a színész.