VV Fanni édesanyja: "Végre megkaphatja a méltó büntetését, mindennap ezért fohászkodtam"

gyilkosság ítélethirdetés ítélet VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap ítélet született VV Fanni meggyilkolásának ügyében. A bíróság első fokon életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte B. Lászlót. Az ítélet meghozásakor Fanni édesanyja is jelen volt, aki zokogva hallgatta, mit tett lányával a gyilkosa.

B. László 2017 novemberében kereste fel az akkoriban prostituáltként dolgozó Novozánszky Fannit, azonban nem szexuális szolgáltatást akart igénybe venni, hanem a lány pénzét akarta. Az valószínűleg már sosem fog kiderült, ómi történt a lakásban, de a térfigyelő kamerák felvették, ahogy B. László kivitte Fanni élettelen testét a lakásból, majd betette bérelt kocsijába. Az egykori valóságshow-szereplő holttestét valószínűleg Dunaújváros környékén bedobta a Dunába.

Az ítélethirdetésen Novozánszkyné Kata, Fanni édesanyja is jelen volt. A Bors munkatársának sikerült megszólaltatnia őt néhány mondat erejéig.

"Az ítélettel elégedett vagyok, de soha nem fog elmúlni az az érzés, amit én érzek a lelkemben. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki ebben részt vett, elsősorban Szamosi úrnak, Lichy ügyvéd úrnak, a bírónőnek, az ügyész asszonynak, és mindenkinek, aki bármilyen formában tett az ügy érdekében. Ő megkapja a méltó büntetését, mindennap ezért fohászkodtam. Hogy ez így teljesüljön be" - nyilatkozta az édesanya. Azt is elmondta, sikerült-e végül szembenéznie lánya gyilkosával.

"Én ránéztem, de a lányom gyilkosa nem mert szembenézni velem. Észre sem akart venni, de ne is vegyen észre! Azt sem érdemli meg, hogy rápillantsak" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.