VV Leo elmondta véleményét a mostani villalakókról: "Direkt csinálnak hülyét magukból"

Forrás: GOOD PR SOLUTION -
valóvilág természetfilmes VV Leo Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan mai napig csak VV Leóként ismerik Nagy Zsoltot, aki egyike volt a ValóVilág első villalakóinak. Rengeteget profitált a műsorból, ám ma már szeretné, ha nem a reality, hanem új szakmája és hivatása miatt ismernék őt az emberek.

Zsolt az RTL Reggeliben mesélt arról, hogy hosszú ideje már természetfilmesként dolgozik, és ezzel sikerült megvalósítania egyik gyerekkori álmát. Nemcsak idehaza, hanem külföldön is forgatott, egyre többen ismerik a nevét a szakmában, ám őt mégis VV Leóként szólítják meg az utcán. Meg is kérdezték tőle, hogy követi-e az új évadot, ő pedig elmondta az új játékosokról a véleményét.

VV Leo Forrás: GOOD PR SOLUTION

– mesélte Leó, aki szerint az ő évadának ledurvább dolga is enyhe lenne a mostani szezonban. Ami őt leginkább zavarja, az a szereplők beszédstílusa, és kiemelte, hogy egykor ők azért jelentkeztek a realitybe, hogy megkapják a lehetőséget a kitörésre, a mostaniakat viszont láthatóan nem ez motiválja, hanem pusztán "hülyét akarnak csinálni magukból."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.