Azonnal távoznia kellett a ValóVilág játékosának: az egyik villalakó összeomlott a hírtől

Forrás: RTL Kettő -
valóvilág VV Lamin kieső RTL kiszavazás RTL Kettő VV Bibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában dübörög a ValóVilág tizenegyedik évada, és egy hét alatt annyi minden történt a luxusbörtönben, mintha már egy hónapja bent élnének a játékosok. A hétvégi adásokban történtek azonban sokkolták a játékosokat.

A villalakók nem számítottak arra, hogy egy hét után máris távoznia kell valamelyiküknek. A nézők szavazatai alapján azonban VV Lamin számára véget ért a játék, és amikor ezt közölte a játékosokkal Nádai Anikó, szinte sokkot kaptak a hírtől. A legjobban Bibit törte össze Lamin kiesése. A lány és a srác viszonya ugyan nagyon viharos volt, de egyre közelebb kerültek egymáshoz, sőt felfelé ívelt a kapcsolatuk.

VV Lamin, a ValóVilág 11 első kiesője Forrás: RTL Kettő

A luxusbörtön lakói fel sem ocsúdhattak Lamin távozásából, máris két újabb játékos érkezett a versenybe és sor került az első kiválasztásra. Az újak rögtön védettséget kaptak, így a többieknek gyorsan ki kellett választaniuk, kit küldenek párbajozni. A lakók választása végül Melinára esett.

Lamin távozása, Bibi vallomása és a kiszavazás ebben a videóban látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.