András hercegre újabb csapást mért III. Károly király

Forrás: Reuters -
III Károly András Royal Lodg kastély
András hercegnek ugyan egyelőre nem kell elhagynia szeretett otthonát, a a Royal Lodge birtokot, de az öröme így sem lehet teljes. 

András herceg hosszú ideje küzd azért, hogy maradhasson szeretett otthonában, a Royal Lodge birtokon. III. Károly király ugyanis szerette volna kiköltöztetni onnan a botrányba keveredett testvérét, és elhelyezte volna Harry és Meghan Markle régi otthonában, a Frogmore Cottage-ban. Ennek azonban ellenált András herceg, és miután kiderült, hogy egykori feleségénél, Sarah Fergusonnál mellrákot diagnosztizáltak, kapott egy kis haladékot.

András herceget egy másik kastélyból is kiszorították Forrás: Reuters

Az öröme azonban nem lehet teljes, ugyanis korlátozzák hozzáférését egy másik birtokhoz, ahol szintén szeretett időtt tölteni, ez pedig a Balmoral kastély. A skóciai Aberdeenshire megyében található kastély nyáron rendszeresen kinyitja kapuit a látogatók előtt, ezúttal azonban hosszabbra tervezik ezt az időszakot, ami véletlenül éppen egybeesik azzal, amikor a szokások szerint András herceg nyaralna itt volt feleségével és lányával. Idén augusztus 16-ig tart nyitva a birtok, két héttel tovább, mint szokott. Ennek ellenére természetesen András herceg később meglátogathatja a kastélyt, amennyiben III. Károly meghívja - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.