III. Károly megkönyörült a testvérén: András hercegnek mégsem kell költöznie

Forrás: Reuters -
Sarah Ferguson költözés emlőrák András herceg
András herceg és Sarah Ferguson addig maradhat a Royal Lodge birtokon, amíg a hercegné kemoterápiás kezelésben részesül. III. Károly király terve az, hogy öccsét Harry és Meghan Markle régi otthonába, a Frogmore Cottage-ba költöztesse át. 

III. Károly akarata szerint Andrásnak és családjának el kell hagynia a Royal Lodge birtokot. A herceg azonban nem hajlandó elhagyni a házat, ameddig a bérleti szerződése le nem jár. Ez 55 év múlva esedékes - árulta el korábban egy családi barát.

Az informátor hozzátette, András senkivel sem akar hajlandó erről tárgyalni, ez volt a családjának otthona az elmúlt húsz évben, itt akar maradni.

András hercegnek és Sarah Fergusonnak egyelőre nem kell elhagynia a Royal Lodge birtokot: eddig maradhatnak Forrás: Reuters

Azonban az a terv, hogy átköltözzenek Harry és Meghan Markle régi otthonába, a Frogmore Cottage-ba, háttérbe szorult, miután kiderült, hogy Sarah Fergusont emlőrákkal diagnosztizálták. Királyi források szerint szeretnének kellő időt adni arra, hogy felépüljön a betegségéből - írja a Page Six.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.