Kevin Costner hatalmas összeget fizet gyerektartásra: felesége ennél is többet követelt

Forrás: AFP/Patrick T. Fallon -
Christine Baumgartner gyerektartás feleség Kevin Costner
Újabb részlet derült ki Kevin Costner és feleségének válásáról: nem zajlik simán. 

Kevin Costner és Christine Baumgartner 18 év után döntöttek a válás mellett, a keresetet állítólag a feleség adta be kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Hiába volt ő az, aki elindította a folyamatot, kiköltözni nem szeretett volna az egykori közös otthonukból, pedig a házassági szerződésükben az szerepel, hogy neki kell elhagynia az ingatlant.

Kevin Costner és felesége 18 év után válnak Forrás: AFP/Patrick T. Fallon

Most a válásuk egy újabb részletére derült fény: Kevin Costnernek sokkal több gyerektartást kell fizetnie, mint eredetileg remélte. A Fox News által megszerzett bírósági dokumentumok szerint Thomas Anderle bíró kedden úgy döntött, hogy a sztárnak havi 129 755 dollárt kell fizetnie, ami körülbelül 43 millió forint. Costner eredetileg 51 940 dollárt javasolt, a felesége azonban a most megítélt összegnél többet kért: ő 248 000 dollár gyerektartást szeretett volna kapni.

Emellett a 68 éves színésznek meg kell fizetnie a 200 ezer dolláros ügyvédi költséget és a 100 ezer dolláros igazságügyi szakértői költséget is - írja a Page Six.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.